Hozzávalók
Elkészítés
- Ha a káposzta túlságosan savanyú átmossuk, lecsepegtetjük.
- A felforrósított olajon az apróra vágott hagymát megdinszteljük, majd a káposztához keverjük.
- A káposztát egy kisebb sütőtálba vagy tepsibe terítjük, megszórjuk borssal - ha nem elég sós egy kis sóval - és két-három szem apróra tört borókabogyóval.
- Hozzáadjuk a két babérlevelet, ráöntjük a bort.
- Alufóliával lefedett tepsiben 30 percig (170 fok) sütjük, ezután a fóliát levéve róla megkeverjük, majd a sütőbe visszatéve addig sütjük, amíg a teteje enyhén pirulni kezd.
- Egy teflon serpenyőt olajjal kikenünk és a sózott, borsozott csirkemell szeleteket megsütjük.
- A boros káposztát tálra halmozzuk, és a hússzeletekkel körítjük.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
2 adag/717 kcal, 1 adag/358 kcal