Csirkemell boros káposztával

Csirkemell boros káposztával

Hozzávalók

0/9Hozzávalók

Elkészítés

0/7Utasítások
  • Ha a káposzta túlságosan savanyú átmossuk, lecsepegtetjük.
  • A felforrósított olajon az apróra vágott hagymát megdinszteljük, majd a káposztához keverjük.
  • A káposztát egy kisebb sütőtálba vagy tepsibe terítjük, megszórjuk borssal - ha nem elég sós egy kis sóval - és két-három szem apróra tört borókabogyóval.
  • Hozzáadjuk a két babérlevelet, ráöntjük a bort.
  • Alufóliával lefedett tepsiben 30 percig (170 fok) sütjük, ezután a fóliát levéve róla megkeverjük, majd a sütőbe visszatéve addig sütjük, amíg a teteje enyhén pirulni kezd.
  • Egy teflon serpenyőt olajjal kikenünk és a sózott, borsozott csirkemell szeleteket megsütjük.
  • A boros káposztát tálra halmozzuk, és a hússzeletekkel körítjük.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

2 adag/717 kcal, 1 adag/358 kcal