Hozzávalók
Elkészítés
- A sárga- és fehérrépát, valamint a zellert, gombát nagyon apró kockákra szeleteljük.
- A sonkát is felkockázzuk. Az olajon a lereszelt fokhagymát kicsit pirítjuk, hozzáadjuk az Erős Pistát, és pár másodpercig együtt pirítjuk, majd félretesszük.
- Az 1 l alaplét 0,5 l vízzel és a leveskockával felforraljuk.
- Beletesszük a szeletelt zöldségeket, valamint a sonkát és a zöldborsót.
- Roppanósra főzzük, hozzáadjuk a fokhagymás olajat, az ecetet, szójaszószt.
- A tojásokat felütjük, villával felverjük, és a levesbe csurgatjuk.
- Ha szükséges ízesítjük még sóval és ecettel, megszórjuk apróra vágott újhagyma zöldjével.
Mennyiség:
1 személyre