Csípős-savanyú leves magyarosan

Csípős-savanyú leves magyarosan

Hozzávalók

0/15Hozzávalók

Elkészítés

0/7Utasítások
  • A sárga- és fehérrépát, valamint a zellert, gombát nagyon apró kockákra szeleteljük.
  • A sonkát is felkockázzuk. Az olajon a lereszelt fokhagymát kicsit pirítjuk, hozzáadjuk az Erős Pistát, és pár másodpercig együtt pirítjuk, majd félretesszük.
  • Az 1 l alaplét 0,5 l vízzel és a leveskockával felforraljuk.
  • Beletesszük a szeletelt zöldségeket, valamint a sonkát és a zöldborsót.
  • Roppanósra főzzük, hozzáadjuk a fokhagymás olajat, az ecetet, szójaszószt.
  • A tojásokat felütjük, villával felverjük, és a levesbe csurgatjuk.
  • Ha szükséges ízesítjük még sóval és ecettel, megszórjuk apróra vágott újhagyma zöldjével.
Mennyiség: 1 személyre