Csilis bab 2

Chilis bab 2

Hozzávalók

0/13Hozzávalók

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon megfonnyasztjuk. Megszórjuk pirospaprikával, az apróra vágott fokhagymával, rátesszük a kockákra vágott marhahúst, és a leszűrt babkonzervek paradicsomos levével folyamatosan felengedve, puhára pároljuk.
  • Közben sózzuk, borsozzuk, meghintjük kakukkfűvel és oregánóval, és belekeverjük a csilikrémet, ill. Erős Pistát. Amikor a hús megpuhult, rászórjuk a Maggi port, felöntjük kb. két dl vízzel, és jól elkeverjük.
  • Végül hozzáadjuk a leszűrt babot és a kukoricát, és kb. 10 percig főzzük.
  • Friss kenyérrel, vagy rizzsel tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/2 260 kcal, 1 adag/565 kcal (kenyér nélkül)