Csilis bab 6

Hozzávalók

0/14Hozzávalók

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre dinszteljük.
  • Hozzáadjuk a felkockázott húst, a lereszelt fokhagymát, kicsit pirítjuk. Beleszórjuk a pirospaprikát, elkeverjük és felöntjük a paradicsomlével, végül beletesszük a fűszereket: sót, borsot, majorannát, oregánót, chilit és ha kicsit édesebben szeretjük a cukrot.
  • A konzerveket kinyitjuk, a levet leöntjük, és szűrőbe téve átmossuk.
  • Mkor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a babot és a kukoricát, és kb. még egy negyedórán keresztül főzzük. (Ha a levét nagyon elfőné, vízzel pótoljuk.)
Mennyiség: 1 személyre