Csilis bab 4

Chilis bab 4

Hozzávalók

0/14Hozzávalók
  • fűszerek:

Elkészítés

0/5Utasítások
  • A vöröshagymát apróra vágjuk, és a felhevített olajon üvegesre sütjük.
  • Hozzáadjuk a darált húst, a felaprózott fokhagymát, és addig pirítjuk, amíg a hús az élénkpiros színét elveszti. Levesszük a tűzről, ízesítjük a fűszerekkel, jól elkeverjük, majd ráöntjük a hámozott paradicsomokat a levével együtt, végül belekeverjük a kisebb kockákra vágott paprikát.
  • Akkora méretű jénaiba/tepsibe/sütőtálba öntjük, hogy kb. félig legyen tele, és 170 fokra előmelegített sütőben, lefedve, kb. másfél órát sütjük.
  • Ekkor hozzáadjuk a leszűrt bab- és kukorica konzervet, és fedő nélkül még egy félórát sütjük. (Ha esetleg a folyadék elfőtt volna alóla, pótoljuk egy kevés vízzel.)
  • Friss kenyérrel tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

5 adag/2260, 1 adag/452 kcal