Brokkoli krémleves

Brokkoli krémleves

Hozzávalók

0/10Hozzávalók
  • a díszítéshez:

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A vajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felaprózott fokhagymát, mellyel egy kissé összepirítjuk.
  • A megtisztított brokkoli fás-kemény szárrészét eltávolítjuk, rózsáira szedjük, a maradék szárrészt összevágjuk, és a párolt hagymához adjuk.
  • Felöntjük egy liter vízzel, majd a két leveskockával együtt puhára főzzük. Néhány rózsát a díszítéshez félreteszünk, a többit leturmixoljuk, belekeverjük a tejszínt.
  • Összeforraljuk, ízesítjük sóval, őrölt borssal és szerecsendióval. A félretett brokkoli rózsákkal és a szárazon megpirított mandula szeletekkel tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/1 065 kcal, 1 adag/266 kcal