
Hozzávalók
- a díszítéshez:
Elkészítés
- A vajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felaprózott fokhagymát, mellyel egy kissé összepirítjuk.
- A megtisztított brokkoli fás-kemény szárrészét eltávolítjuk, rózsáira szedjük, a maradék szárrészt összevágjuk, és a párolt hagymához adjuk.
- Felöntjük egy liter vízzel, majd a két leveskockával együtt puhára főzzük. Néhány rózsát a díszítéshez félreteszünk, a többit leturmixoljuk, belekeverjük a tejszínt.
- Összeforraljuk, ízesítjük sóval, őrölt borssal és szerecsendióval. A félretett brokkoli rózsákkal és a szárazon megpirított mandula szeletekkel tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
4 adag/1 065 kcal, 1 adag/266 kcal