Boros-fokhagymás csirkecomb

Boros-fokhagymás csirkecomb

Hozzávalók

0/8Hozzávalók
  • a tepsi kikenéséhez:

Elkészítés

0/5Utasítások
  • A fokhagymát megtisztítjuk, és aprítógép segítségével - ha nincs késsel - nagyon apróra vágjuk.
  • A csirkecombokat megsózzuk, egy olajjal kikent tepsibe tesszük, beledörzsöljük és rászórjuk a fokhagymát, a leszárazott kakukkfüvet és megborsozzuk.
  • Az Erős Pistát egy kevés borral elkeverjük, majd hozzákeverjük a többit is, és végül az egészet a csirkére öntjük.
  • A tepsit alufóliával letakarjuk, és a húst 150 fokos sütőben 2-2,5 órát sütjük. Ekkora az alkohol elpárolog, és a fokhagyma is teljesen krémessé, sűrűvé teszi a szaftot.
  • A fóliát levéve, a combokat még egy kicsit megpirítjuk és köretként rizst vagy burgonyát adunk.
Mennyiség: 1 személyre