BBQ csirkenyárs zöldséges pennével

BBQ csirkenyárs zöldséges pennével

Hozzávalók

0/18Hozzávalók
  • a páchoz:
  • a tésztához:

Elkészítés

0/7Utasítások
  • Először elkészítjük a barbecue pácot a hozzávalók alapos összekeverésével.
  • A csirkemellet felszeleteljük, csíkokra vágjuk, és bevizezett bambuszpálcikákra szalagszerűen felszúrjuk. Kissé megsózzuk, és mindkét oldalukat a páccal alaposan bekenjük.
  • A cukkinit zöldséghámozóval vékony szeletekre vágjuk. A fokhagymát és a petrezselymet felaprítjuk, az aszalt paradicsomot, gombát apróra, a paprikát csíkokra vágjuk, a kakukkfüvet száráról lecsipkedjük.
  • A felforrósított 1 evőkanál olajon az apróra vágott fokhagymát kissé megpirítjuk - vigyázzunk, nehogy megégjen -, hozzáadjuk a cukkinit, paradicsomot, kakukkfüvet, paprikát és gombát. Jól összepirítjuk, és meghintjük a zöldpetrezselyemmel.
  • A pennetésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és elkeverjük a gombás-cukkinis raguval.
  • A csirkemell nyársak mindkét oldalát a maradék felhevített olajon megsütjük.
  • A zöldséges tésztát tálra halmozzuk, és ráhelyezzük a fűszeres csirkenyársakat. (A tészta tetejét kevés reszelt sajttal is megszórhatjuk.)
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/3 148 kcal, 1 adag/787 kcal