Bazsalikomos fenyőmagos penne

Bazsalikomos fenyőmagos penne

Hozzávalók

0/6Hozzávalók

Elkészítés

0/5Utasítások
  • A fokhagyma gerezdeket finomra felaprítjuk, és a felhevített olajon megfuttatjuk. (Vigyázzunk, nehogy odaégjen, mert akkor keserű lesz!)
  • Hozzáadjuk az apróra vágott bazsalikomot, kétszer-háromszor megkeverjük, és a tűzről levesszük.
  • Pár csepp olajon a fenyőmagot megpirítjuk.
  • A penne tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, ráöntjük a fokhagymás-bazsalikomos olajat, és összekeverjük.
  • A tésztát tálra szedjük, meghintjük a reszelt sajttal és a pirított fenyőmaggal. Sült csirkével is tálalhatjuk.
Mennyiség: 1 személyre