Vargabéles

Hozzávalók

0/11Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • Az áttört túrót összekeverjük a tojások sárgájával, a porcukor háromnegyed részével, a tejföllel, a reszelt citromhéjjal, a vaníliás cukorral, sóval és a megmosott mazsolával. Összekeverjük a kifőzött cérnametélttel, majd óvatosan hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét.
  • A tepsit kikenjük olvasztott margarinnal / vajjal, és kibéleljük a réteslapok felével. Ráöntjük a tölteléket, és befedjük a réteslapok másik felével. A tetejét szintén megkenjük az olvasztott margarinnal / vajjal. Közép-meleg sütőben (180º, légkeveréses 165º) pirosra sütjük.
  • Kockára vágva, a maradék porcukorral meghintve tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

8 adag/4 152 kcal, 1 adag/519 kcal