Török pizza pogácsa

Hozzávalók

0/12Hozzávalók
    a tésztához:
  • a töltelékhez:
  • a lekenéshez:

Elkészítés

0/2Utasítások
  • A hozzávalókat bedagasztjuk – a fehérjéket nem kell felverni, (puha, de nem ragadós tésztát kell készíteni) duplájára kelesztjük, ha megkelt 16 darab gombócot készítünk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk, majd egy pohár aljával mélyedést készítünk rájuk.
  • Ebbe a mélyedésbe halmozzuk a csíkokra vágott sonkát, szalámit vagy bacont, paradicsom szeleteket, paprikát, mozzarella szeletet, majd erre reszelt trappistát szórunk. A pogácsák tetejét a tojássárgájával lekenjük, és előmelegített 170 fokos sütőben, kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Mennyiség: 1 személyre