Spaghetti alla Puttanesca (Örömlányok spagettije) 2

Nincs fotó

Hozzávalók

0/10Hozzávalók

Elkészítés

0/6Utasítások
  • A fokhagymát, kapribogyót és szardellafilét apróra vágjuk.
  • Az olívaolajat megforrósítjuk, beleszórjuk a fokhagymát. Kicsit dinszteljük, de vigyázzunk meg ne égjen!
  • Ezután hozzáadjuk a szardellafilét, majd a kapribogyót, és megszórjuk a csilivel. Kicsit összesütjük, majd beletesszük a hámozott paradicsomot, vagy az apróra vágott frisset.
  • Összefőzzük, majd a mártáshoz adjuk a félbevágott olajbogyó szemeket. Mivel a szardella elég sós, sózni nem szükséges.
  • Közben kifőzzük a spagettit, leszűrjük és a mártásba forgatjuk.
  • Tálaláskor meghintjük az apróra vágott petrezselyemmel és a reszelt parmezánnal.
Mennyiség: 1 személyre