Piskóta tortalap

Hozzávalók

0/8Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A vajat a kristálycukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és ezzel is jól kikeverjük. A lisztet a sütőporral, sóval, valamint a reszelt citromhéjjal elvegyítjük, és ezt is alaposan elkeverjük a vajas masszával.
  • A tésztát sütőpapírral kibélelt kisebb tepsibe (kb. 12x24 cm) simítjuk, és 180 fokra (légkeveréses 165 fok) előmelegített sütőben megsütjük. Amikor a tészta kihűlt, kettőbe vágjuk és tetszőleges krémmel, vagy lekvárral megtöltjük.
  • Ez az alap bármilyen formatorta készítéséhez felhasználható, természetesen a mennyiségek szükségszerinti, arányos növelésével.
Mennyiség: 1 személyre