Párizsis-tarjás melegszendvicskrém

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt párizsi
  • 20 dkg füstölt, főtt tarja
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db tojás
  • 1 kiskanál csípős Piros Arany
  • őrölt bors

Elkészítés

  1. A párizsit, tarját és vöröshagymát ledaráljuk, a fokhagymát lereszeljük. Hozzáadjuk a mustárt, a tojást és a fűszereket. Alaposan összekeverjük.
  2. A krémet vékonyan vajazott kenyér- vagy zsemleszeletekre kenjük, reszelt sajttal megszórjuk, és 200 fokos, előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt kicsit megpirul.
Recept megjegyzései

Összesen: 1 014 kcal