Párizsis-mozzarellás-joghurtos saláta

Hozzávalók

  • 20 dkg párizsi (8 szelet)
  • 20 dkg pizza mozzarella sajt (4 szelet)
  • 1 doboz zöldborsó konzerv (265 gr-os)
  • 1 doboz kukorica konzerv (285 gr-os)
  • 2 pohár natúr joghurt
  • 1 mokkáskanál csilikrém, vagy Erős Pista
  • 1 mokkáskanál olaj
  • őrölt bors
  • a díszítéshez:

  • balzsamecet vagy balzsamecet-krém
  • néhány szem koktél paradicsom
  • zöldpaprika karika

Elkészítés

  1. A joghurtot elkeverjük a csilivel, sóval és őrölt borssal, majd hozzáadjuk a leszűrt zöldborsót és kukoricát. Óvatosan összekeverjük, és felhasználásig a hűtőbe tesszük.
  2. Egy teflon serpenyőt az olajjal kikenünk, és először a párizsi szeleteket, majd a sajtszeleteket pirulásig sütjük benne. A felvágott- és sajtszeleteket tálra rendezzük, díszítjük a paradicsommal, paprikával és a balzsamecettel/krémmel.
  3. A salátát külön tálkában kínáljuk hozzá.
Recept megjegyzései

4 adag/ 1 550 kcal, 1 adag/387 kcal