Párizsis-mozzarellás-joghurtos saláta

Hozzávalók

0/12Hozzávalók
  • a díszítéshez:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A joghurtot elkeverjük a csilivel, sóval és őrölt borssal, majd hozzáadjuk a leszűrt zöldborsót és kukoricát. Óvatosan összekeverjük, és felhasználásig a hűtőbe tesszük.
  • Egy teflon serpenyőt az olajjal kikenünk, és először a párizsi szeleteket, majd a sajtszeleteket pirulásig sütjük benne. A felvágott- és sajtszeleteket tálra rendezzük, díszítjük a paradicsommal, paprikával és a balzsamecettel/krémmel.
  • A salátát külön tálkában kínáljuk hozzá.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/ 1 550 kcal, 1 adag/387 kcal