Mustáros csirkemell

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell filé
  • a páchoz:

  • 1 mokkáskanál csilikrém
  • 2 gerezd reszelt fokhagyma
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 kiskanál Worchester szósz
  • 1 evőkanál olaj
  • őrölt bors
  • a sütéshez:

  • 2 evőkanál olaj

Elkészítés

  1. A pác hozzávalóit elkeverjük, majd beletesszük a felszeletelt csirkemellet. Ismét jól összekeverjük, hogy a pác a hússzeleteket mindenhol bevonja. Legalább egy órára a hűtőbe tesszük.
  2. Az olajat felforrósítjuk, a hússzeletekről a pácot papírtörlővel leitatjuk, és a szeletek minkét oldalát megsütjük benne. (kb. 3-4 perc oldalanként) Azonnal tálaljuk, salátával, vagy bármilyen burgonya, illetve rizskörettel.
Recept megjegyzései

2 adag/1 026 kcal, 1 adag/513 kcal