Kekszlapos krémes

Hozzávalók

  • 40 dkg butterkeksz (vajaskeksz)
  • a krémhez:

  • 1 l tej
  • 2 tasak vaníliás pudingpor
  • 3 evőkanál liszt
  • 10 dkg vaj
  • 18 dkg porcukor
  • 1/2 l Hulala cukrászhab

Elkészítés

  1. A krémhez a vanília pudingport és a 3 evőkanál lisztet 1 liter tejben megfőzzük. A vajat a porcukorral habosra kikeverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.
  2. A keksz felét egy tepsibe szépen sorba, szorosan, a tepsi egyik sarkához igazítva, egymás mellé lerakosgatjuk. A krémet szépen elsimítjuk a kekszeken.
  3. A Hulala tejszínt kemény habbá verjük és a pudingos krémen elsimítjuk. Végül rárakosgatjuk a kekszek másik felét, és egy éjszakán át hűtőben pihentetjük, hogy a kekszek jól megpuhuljanak.