Kekszlapos krémes
Hozzávalók
-
40
dkg
butterkeksz
(vajaskeksz)
a krémhez:
-
1
l
tej
-
2
tasak
vaníliás pudingpor
-
3
evőkanál
liszt
-
10
dkg
vaj
-
18
dkg
porcukor
-
1/2
l
Hulala cukrászhab
Elkészítés
-
A krémhez a vanília pudingport és a 3 evőkanál lisztet 1 liter tejben megfőzzük. A vajat a porcukorral habosra kikeverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.
-
A keksz felét egy tepsibe szépen sorba, szorosan, a tepsi egyik sarkához igazítva, egymás mellé lerakosgatjuk. A krémet szépen elsimítjuk a kekszeken.
-
A Hulala tejszínt kemény habbá verjük és a pudingos krémen elsimítjuk. Végül rárakosgatjuk a kekszek másik felét, és egy éjszakán át hűtőben pihentetjük, hogy a kekszek jól megpuhuljanak.