Kakaós kalács 2.

Kakaós kalács 2.

Hozzávalók

0/11Hozzávalók
    a tésztához:
  • a krémhez:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • Az élesztőt kevés cukros tejben felfuttatjuk, és a többi hozzávalóval együtt összedagasztjuk, és duplájára kelesztjük. Közben elkészítjük a kakaókrémet.
  • A puha margarint a cukrokkal és a kakaóporral, robotgéppel kikeverjük. (Nem baj, ha a cukor kristályos marad!)
  • A megkelt tésztát gyengén átgyúrjuk, két cipóba osztjuk. A cipókat kinyújtjuk, tetejüket a kakaós krémmel megkenjük, és feltekerjük. A rudakat kivajazott tepsibe, vagy szilikonlapra fektetjük, tetejüket a megmaradt kissé felvert tojásfehérjével megkenjük, és 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük. (kb. 30 perc)
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

2 rúd/5840 kcal
(mindmegette.hu nyomán)