Hagymás flekken

Hagymás flekken

Hozzávalók

0/8Hozzávalók
  • a sütéshez:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A tarját jól kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk, és bedörzsöljük a lereszelt fokhagymával. A hússzeleteket vékonyan bekenjük mustárral, és lefedve a hűtőbe tesszük. (Elkészíthetjük előző nap este is.)
  • A megtisztított vöröshagymát vékony karikákra szeleteljük, és az olajban kisütjük. Jól lecsepegtetjük, és papírtörlőre szedjük. A hússzeleteket lisztben megforgatjuk, a felesleget leütögetjük, és a hagymából visszamaradt olajon, szép pirosra sütjük.
  • Szintén papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat felitassa. A hússzeleteket tányérra tesszük, tetejére halmozzuk a sült hagymát. Bármilyen körettel (burgonya, rizs, saláta, stb.) tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre