Füstölt tarjás-párizsis melegszendvicskrém

Hozzávalók

  • 5 dkg nyers füstölt tarja
  • 15 dkg párizsi
  • 1-2 evőkanál tejföl
  • (ha nagyon sós a tarja, nem szükséges)
  • őrölt bors
  • oregáno
  • a szóráshoz:

  • reszelt sajt

Elkészítés

  1. A nyers tarját nagyon apró darabokra vágjuk, hozzáadjuk a felkockázott párizsit. Aprítógépbe tesszük, hozzáadjuk a tejfölt, őrölt borsot, és krémesre pürésítjük.
  2. Ha nem elég sós, megsózzuk, belekeverjük az oregánót. A kenyérszeleteket vastagon megkenjük a húskrémmel, tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
  3. Sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a tetején a sajt kissé megpirul.