Fokhagymás cukkini

Fokhagymás cukkini

Hozzávalók

0/6Hozzávalók

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A cukkiniket megmossuk, végeit levágjuk, burgonyahámozóval vékony, hosszúkás csíkokat szeletelünk, vagy uborkagyaluval legyaluljuk.
  • Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, rádobjuk a felszeletelt cukkinit, és néhány perc alatt megpirítjuk.
  • Közben a fokhagymát megtisztítjuk, nagyon apróra összevágjuk, és a megpirult cukkinire szórjuk. Nagyon rövid idegig, nehogy a fokhagyma megégjen, együtt sütjük, végül a sózzuk, borsozzuk. (Ha kakukkfüvet is használunk, a fokhagymával együtt tegyük az ételhez.)
  • Grill/sülthúsok mellé finom, kalóriaszegény köret, de keverhetjük főtt tésztához, vagy csak magában, friss kenyérrel is fogyaszthatjuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

2 adag/364 kcal, 1 adag/182 kcal