Édes-savanyú sült oldalas

Édes-savanyú sült oldalas

Hozzávalók

0/7Hozzávalók
  • a páchoz:

Elkészítés

0/7Utasítások
  • A páchoz valókat összekeverjük.
  • A darabokra vágott oldalast sózzuk, borsozzuk.
  • A tepsit egy kevés olajjal kikenjük, beletesszük az oldalast, leöntjük a páclével és jól összekeverjük.
  • Alufóliával letakarjuk, néhány órát legjobb egy teljes napot állni hagyjuk a hűtőben.
  • A tepsit 220º-ra bemelegítjük, és a fóliával letakart húst kb. 15 percig sütjük.
  • Azután a sütőt 120º-ra állítjuk és a húst kb. 2 ½ óráig pároljuk, majd az alufóliát levéve 220º-on újból 15 percig sütjük.
  • Párolt rizzsel kínáljuk.
Mennyiség: 1 személyre