Édes-csípős csirkeszárny

Édes csípős csirkeszárny

Hozzávalók

0/7Hozzávalók

Elkészítés

0/7Utasítások
  • A méz, olaj, paprikakrém, ecet és só keverékéből elkészítjük a pácot.
  • A csirkeszárnyakat kettévágjuk, egy nagyobb tálba tesszük, ráöntjük a pácot és jól összeforgatjuk.
  • Hűtőbe téve legalább 30 percet - de lehet 1 napot is - érleljük.
  • A csirkeszárnyakat kiolajozott tepsibe tesszük úgy, hogy ne fedjék egymást.
  • A sütőt 200 fokra előmelegítjük, a tepsit alufóliával lefedjük, és a szárnyakat 20 percig sütjük.
  • Ezután levesszük a fóliát, és a tepsit visszatesszük további 20-25 percre, hogy a szárnyak szép pirosak, ropogósak legyenek.
  • Sült burgonyával vagy salátával tálaljuk. (Fanny Konyha)
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/2248 kcal, 1 adag/562 kcal