Hozzávalók
Elkészítés
- A méz, olaj, paprikakrém, ecet és só keverékéből elkészítjük a pácot.
- A csirkeszárnyakat kettévágjuk, egy nagyobb tálba tesszük, ráöntjük a pácot és jól összeforgatjuk.
- Hűtőbe téve legalább 30 percet - de lehet 1 napot is - érleljük.
- A csirkeszárnyakat kiolajozott tepsibe tesszük úgy, hogy ne fedjék egymást.
- A sütőt 200 fokra előmelegítjük, a tepsit alufóliával lefedjük, és a szárnyakat 20 percig sütjük.
- Ezután levesszük a fóliát, és a tepsit visszatesszük további 20-25 percre, hogy a szárnyak szép pirosak, ropogósak legyenek.
- Sült burgonyával vagy salátával tálaljuk. (Fanny Konyha)
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
4 adag/2248 kcal, 1 adag/562 kcal