Csirkemell párolt zöldségekkel

Csirkemell párolt zöldségekkel

Hozzávalók

0/9Hozzávalók

Elkészítés

0/5Utasítások
  • A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk.
  • A zöldbabot ketté, a kápiapaprikát kis kockákra, a kimagozott csilit vékony csíkokra vágjuk, A brokkolit rózsáira szedjük. Külön-külön vegetás vízben megpároljuk a zöldbabot és a brokkolit, ha megpuhult leszűrjük.
  • A kápiapaprikát és a csilit egy mokkáskanálnyi olajon roppanósra sütjük.
  • A maradék olajjal kikent tepsiben megsütjük a felszeletelt, sózott és borsozott csirkemellet.
  • Végezetül a zöldségeket és a húst szépen tányérokra rendezzük. (Nagyon gyorsan elkészülő, alacsony kalóriatartalmú, de mégis laktató és finom étel.)
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

2 adag/630 kcal, 1 adag/315 kcal