A kecskesajtot kb. 1 cm vastag korongokra vágjuk, a bagettből pedig annyi szeletet, ahány kecskesajt korongunk van.
A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk.
A fokhagymát lereszeljük, és belekeverjük az evőkanálnyi olajba.
A hozzávalókból elkészítjük a salátaöntetet, a saláta hozzávalóit pedig tetszésünk szerinti méretűre felaprítjuk.
Kenőecsettel a bagettek tetejét a fokhagymás olajjal megkenjük, ráfektetjük a sajtszeleteket, meghintjük egy kevés kakukkfűvel. Sütőlapra téve, előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt a bagettre olvad.
A kiskanál olajjal egy teflon serpenyőt kikenünk, megsütjük benne a csirkeszeleteket.
Tálaláshoz a salátát megöntözzük az öntettel, tányérokra halmozzuk, és mellé szervírozzuk a csirkemellet és a kecskesajtos bagettet.