Csirkemell kecskesajtos bagettel salátaágyon

Csirkemell kecskesajtos bagettel salátaágyon

Hozzávalók

0/20Hozzávalók
  • a salátához:
  • az öntethez:

Elkészítés

0/7Utasítások
  • A kecskesajtot kb. 1 cm vastag korongokra vágjuk, a bagettből pedig annyi szeletet, ahány kecskesajt korongunk van.
  • A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk.
  • A fokhagymát lereszeljük, és belekeverjük az evőkanálnyi olajba.
  • A hozzávalókból elkészítjük a salátaöntetet, a saláta hozzávalóit pedig tetszésünk szerinti méretűre felaprítjuk.
  • Kenőecsettel a bagettek tetejét a fokhagymás olajjal megkenjük, ráfektetjük a sajtszeleteket, meghintjük egy kevés kakukkfűvel. Sütőlapra téve, előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt a bagettre olvad.
  • A kiskanál olajjal egy teflon serpenyőt kikenünk, megsütjük benne a csirkeszeleteket.
  • Tálaláshoz a salátát megöntözzük az öntettel, tányérokra halmozzuk, és mellé szervírozzuk a csirkemellet és a kecskesajtos bagettet.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/2 026 kcal, 1 adag/501 kcal