Csípős-fűszeres csirkecomb hagymaágyon

Csípős-fűszeres csirkecomb hagymaágyon

Hozzávalók

0/8Hozzávalók

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A vöröshagymát félfőre (kettévágjuk, és úgy szeleteljük) vágjuk. A fokhagyma gerezdeket lereszeljük, összekeverjük a chilikrémmel, a Worchester szósszal, egy evőkanál olajjal és az őrölt borssal.
  • Egy kisebb tepsit vagy sütőtálat a maradék olajjal kikenünk, szétterítjük rajta a kissé megsózott vöröshagymát. A csirkecombokat megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, besózzuk, és a hagymára fektetjük, majd rákenjük a fűszeres chilikrémet.
  • Fóliával letakarjuk, és közép meleg sütőben másfél órát sütjük. Ekkor az alufóliát levesszük, és a csirkecombokat ropogós pirosra sütjük.
  • Főtt burgonyával vagy párolt rizzsel tálaljuk, melyet meglocsolunk a hús hagymás szaftjával.
Mennyiség: 1 személyre