Csípős csirkeszárny lilahagymás tejföllel

Csípős csirkeszárny lilahagymás tejföllel

Hozzávalók

0/9Hozzávalók
  • a mártogatóshoz:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A csirkeszárnyak végeit levágjuk - felhasználhatjuk levesekhez -, a megmaradt szárnyakat kettévágjuk, sózzuk, meghintjük a pirospaprikával, és hozzáadjuk a csípős paprikakrémet. Kézzel jól bedörzsöljük, és ha lehetőség van rá, akkor egy napot állni hagyjuk a hűtőben.
  • Bő olajban, közepes lángon, ropogósra sütjük.
  • A tejfölt a finomra vágott lilahagymával, és az összevágott petrezselyemmel, valamint sóval elkeverjük, és a ropogós szárnyak mellé tálaljuk. (Színes RTV recept)
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/2562 kcal, 1 adag/640 kcal