Csevap

Csevap

Hozzávalók

0/8Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A húsokat kétszer ledaráljuk, hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, a szódabikarbónát, fűszerezzük sóval és a kétféle borssal. Jól összegyúrjuk, és néhány órát érlelődni hagyjuk.
  • Természetesen - kis kolbászokat gyúrva belőle - legjobb grillen megsütni, de ha ez nem áll rendelkezésre, akkor egy teflonserpenyőben az olajat felhevítjük. A húsból vizes kézzel kis pogácsákat formázunk, és az olajban kisütjük őket.
  • Fokhagymával megkent pirítóson tálaljuk, a tetejére ajvárt (ld. ajvár) kanalazunk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

12 db/1930 kcal, 1 db/160 kcal