Csilis bab (Vega)

Chilis bab Vega

Hozzávalók

0/14Hozzávalók

Elkészítés

0/5Utasítások
  • A babot előző este beáztatjuk, másnap sós vízben puhára főzzük.
  • A vöröshagymát apróra vágjuk, az olajon megdinszteljük, lehúzzuk a tűzről, rászórjuk a pirospaprikát, valamint az apróra vágott fokhagymát.
  • Elkeverjük, hozzáadjuk a vízzel felhígított paradicsompürét, a csilikrémet / Erős Pistát, cukrot, és gyenge tűzön addig főzzük, amíg a hagyma teljesen szétfő.
  • Ekkor beleöntjük a csili alapot, a leszűrt babot, valamint a kukoricát.
  • Annyi vízzel hígítjuk, hogy mártás sűrűségű legyen, és az egészet jól összeforraljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

összesen: 4 adag/1242 kcal, 1 adag/310 kcal