Bélszín Stroganoff módra

Bélszín Stroganoff módra

Hozzávalók

0/9Hozzávalók

Elkészítés

0/5Utasítások
  • A bélszínt ujjnyi csíkokra vágjuk, megszórjuk őrölt borssal, tálba tesszük hozzáadjuk a mustárt, egy evőkanál olajat, jól összeforgatjuk, és lefedve egy napig a hűtőben érleljük.
  • A hagymát apróra vágjuk, a maradék olajon megdinszteljük, rátesszük a bélszíncsíkokat, és erős tűzön megpirítjuk.
  • Sózzuk, ha szükséges borsozzuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és a tejszínt.
  • Néhány perc után beletesszük a felkarikázott uborkát, és a ragut beforraljuk.
  • Rizs- vagy burgonyakörettel tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/2 512 kcal, 1 adag/628 kcal (köret nélkül)