Baconos-gombás fodrosmetélt

Baconos-gombás fodrosmetélt

Hozzávalók

0/7Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A bacont kb. 1 cm széles csíkokra, a gombát szeletekre vágjuk.
  • Az olajat megforrósítjuk, rádobjuk a baconszalonnát, megpirítjuk. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, fedő nélkül zsírjára sütjük. Óvatosan sózzuk, mert a szalonna sós, és meghintjük őrölt borssal.
  • Közben a fodrosmetéltet sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a gombához adjuk. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, összeforgatjuk, és 1-2 percig összesütjük.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

3 adag/2 262 kcal,1 adag/752 kcal