Hozzávalók
- a krémhez:
- a mázhoz:
Elkészítés
- A tészta hozzávalóit összekeverjük, a 4 tojás fehérjét keményre verjük és óvatosan a masszához adjuk.
- A tésztaalapot – mint a piskótát – megsütjük.
- A krémhez a darált diót a porcukorral és a kevés tejjel sűrűre felfőzzük, belekeverjük a rumot és kihűtjük.
- A margarint habosra keverjük, majd összevegyítjük a kihűlt diókrémmel. A diós piskótalapot a krémmel megkenjük. A mázhoz a kakaóport a cukorral és a tejjel (kávéval) felfőzzük, hozzáadjuk a vajat, és a bevonatot a sütemény tetejére öntjük és elsimítjuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
A csokimáz tetejére szórhatunk reszelt, vagy apróra tördelt csokoládét is.