Menü

Legfrissebbek

Kekszlapos krémes

pic

Hozzávalók:

40 dkg butterkeksz
a krémhez:
1 l tej
2 tasak vanília pudingpor
3 evőkanál liszt
10 dkg vaj
18 dkg porcukor
1/2 l Hulala tejszín

.

Elkészítés:

A krémhez a vanília pudingport és a 3 evőkanál lisztet 1 liter tejben megfőzzük. A vajat a porcukorral habosra kikeverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük. A keksz felét egy tepsibe szépen sorba, szorosan, a tepsi egyik sarkához igazítva, egymás mellé lerakosgatjuk. A krémet szépen elsimítjuk a kekszeken. A Hulala tejszínt kemény habbá verjük és a pudingos krémen elsimítjuk. Végül szépen rárakosgatjuk a kekszek másik felét, és egy éjszakán át hűtőben pihentetjük, hogy a kekszek jól megpuhuljanak.