Menü

Legfrissebbek

Párizsis-mozzarellás-joghurtos saláta

pic

Hozzávalók:

20 dkg párizsi (8 szelet)
20 dkg pizza mozzarella sajt (4 szelet)
1 doboz zöldborsó konzerv (265 gr-os)
1 doboz kukorica konzerv (285 gr-os)
2 pohár natúr joghurt
1 mokkáskanál chilikrém/Erős Pista
1 mokkáskanál olaj
só, őrölt bors,
a díszítéshez: balzsamecet/balzsamecet krém, néhány szem koktélparadicsom és zöldpaprika karika
4 adag/1550 kcal, 1 adag/387 kcal

 

Elkészítés:

A joghurtot elkeverjük a chilvel, sóval és őrölt borssal, majd hozzáadjuk a leszűrt zöldborsót és kukoricát. Óvatosan összekeverjük, és felhasználásig a hűtőbe tesszük. Egy teflon serpenyőt az olajjal kikenünk, és először a párizsi szeleteket, majd a sajtszeleteket pirulásig sütjük benne. A felvágott- és sajtszeleteket tálra rendezzük, díszítjük a paradicsommal, paprikával és a balzsamecettel/krémmel. A salátát külön tálkában kínáljuk hozzá.