Menü

Legfrissebbek

Lollo rosso

pic

Hozzávalók:

1/2 fej lila lollo rosso saláta
1/2 fej jégsaláta
1 fej lilahagyma
2 db újhagyma
1/2 db kígyóuborka
10 dkg koktélparadicsom
10 dkg gépsonka
10 dkg Fetasajt
tetszés szerint salátaöntet (joghurtos, balzsamecetes, ezersziget, stb.)
őrölt bors

 

Elkészítés:

A salátákat alaposan megmossuk, leszárítjuk, és falatnyi darabokra tépkedjük. A lilahagymát és újhagymát vékonyra felkarikázzuk, az uborkát felkockázzuk, a paradicsomokat félbevágjuk. A zöldségeket óvatosan, hogy ne törjenek, összekeverjük. Tálaláskor keverjük össze a salátát az öntettel, majd a tetejét megszórjuk a vékony csíkokra vágott sonkával és a kis kockákra vágott Feta sajttal, és a frissen őrölt borssal.