Menü

Legfrissebbek

Chilis bab 3

pic

Hozzávalók:

50 dkg darált marhahús
15 dkg vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 tasak Bertolli pikáns tésztaszósz 400 gr
1 db chili paprika vagy 1 kiskanál chilikrém
2 doboz vörösbab konzerv (410 gr/doboz)
1/2 doboz kukorica konzerv (340 gr)
2 evőkanál ketchup
0,5 dl olaj
só, őrölt bors, oregánó, kakukkfű

4 adag/1918 kcal, 1 adag/479 kcal

 

Elkészítés:

A vöröshagymát felkockázzuk, és a felhevített olajon megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, rövid ideig pirítjuk, majd rátesszük a darált húst, sóval, borssal ízesítjük, és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a Bertolli szószt, a ketchupot, a leszűrt, leöblített babot és kukoricát, a chilit, valamint a fűszereket, és jól összeforraljuk. Friss kenyérrel tálaljuk.