Menü

Legfrissebbek

Bélszín Stroganoff módra

pic

Hozzávalók:

50 dkg bélszín
2 db közepes fej vöröshagyma
25 dkg csiperke gomba
4 db csemege uborka
1 evőkanál mustár
3 dl tejszín
1 dl olaj
só. őrölt bors, olaj
4 adag/2512 kcal, 1 adag/628 kcal (köret nélkül)

 

 

Elkészítés:

A bélszínt ujjnyi csíkokra vágjuk, megszórjuk őrölt borssal, beletesszük a mustárt és egy evőkanál olajat, jól összeforgatjuk, és egy napig a hűtőben érleljük. A hagymát apróra vágjuk, a maradék olajon megdinszteljük, rátesszük a bélszíncsíkokat, és erős tűzön megpirítjuk. Sózzuk, ha szükséges borsozzuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és a tejszínt. Néhány perc után beletesszük a felkarikázott uborkát, és a ragut beforraljuk. Rizs- vagy burgonyakörettel tálaljuk.