Menü

Legfrissebbek

Csirkemell párolt zöldségekkel

pic

Hozzávalók:

20 dkg csirkemell
40 dkg brokkoli
40 dkg zöldbab
20 dkg kápiapaprika
1 db csilipaprika (elmaradhat)
2 mokkáskanál olaj
vegeta, só, őrölt bors
2 adag/630 kcal, 1 adag/315 kcal

 

Elkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. A zöldbabot ketté, a kápiapaprikát kis kockákra, a kimagozott csilit vékony csíkokra vágjuk, A brokkolit rózsáira szedjük. Külön-külön vegetás vízben megpároljuk a zöldbabot és a brokkolit, ha megpuhult leszűrjük. A kápiapaprikát és a csilit egy mokkáskanálnyi olajon roppanósra sütjük. A maradék olajjal kikent tepsiben megsütjük a felszeletelt, sózott és borsozott csirkemellet. Végezetül a zöldségeket és a húst szépen tányérokra rendezzük. (Nagyon gyorsan elkészülő, alacsony kalóriatartalmú, de mégis laktató és finom étel.)